Uzení, nakládání a konzervování masa
Dostupnost
rozebráno
Vydavatel
Počet stran
128
Rok vydání
2012
Formát
170×235
ISBN
978-80-247-4266-3
EAN
9788024742663
Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality – nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzená masa. Věnuje se také správnému konzervování. Kniha obsahuje více než 100 názorných fotografií a celou řadu rad, díky nimž se budete moci vyvarovat případných chyb. Využití uvedených receptů, přesných postupů a rad odborníků pak bude určitě korunováno úspěchem.
Ostatní s tímto titulem kupují:
Buhner Stephen Harrod
444 Kč
499 Kč ušetříte 55 Kč
Badal Milan
177 Kč
199 Kč ušetříte 22 Kč
Pelc Jaromír,Sýs Karel
177 Kč
199 Kč ušetříte 22 Kč
Trnková Klára
142 Kč
159 Kč ušetříte 17 Kč
Vaněk Roman
409 Kč
459 Kč ušetříte 50 Kč
355 Kč
399 Kč ušetříte 44 Kč
Trnková Klára
133 Kč
149 Kč ušetříte 16 Kč
Grazia Mario,Villaová Mariagrazia
266 Kč
299 Kč ušetříte 33 Kč
Hasalová Soňa
133 Kč
149 Kč ušetříte 16 Kč
Trnková Klára
133 Kč
149 Kč ušetříte 16 Kč
Halatová Vladěna
174 Kč
195 Kč ušetříte 21 Kč
Hrbková Alena
444 Kč
499 Kč ušetříte 55 Kč
-
Položka byla přidána do košíku.