Technologie v kostce
Dostupnost
skladem
Vydavatel
Počet stran
152
Rok vydání
2019
Formát
146x212
ISBN
978-80-904093-6-1
EAN
9788090409361
Tato kniha není jen klasickou učebnicí technologie přípravy pokrmů, ale je průřezem celého oboru a přináší veškeré základní poznatky. Učebnice „Technologie v kostce“, která navazuje na „Stolničení v kostce“. Rychlý rozvoj sféry podnikání v oboru přináší nové úkoly, které kladou stále vyšší požadavky na přípravu odborníků. Tato příprava probíhá klasickou formou – vyučení v oboru, studiem ve střední odborné škole nebo formou rekvalifikace. Zde je třeba říci, že tyto formy studia dávají znalosti, vědomosti a dovednosti, které je třeba stále prohlubovat a zdokonalovat. Ve všech těchto způsobech studia nachází publikace „Technologie v kostce“ své opodstatnění. Není jen klasickou učebnicí technologie, ale je průřezem celého oboru a přináší veškeré základní poznatky. Při studiu i v praxi je třeba respektovat charakter české kuchyně s přihlédnutím k nejnovějším trendům. Naší snahou musí být příprava vynikajících pokrmů s využitím vysoce kvalitních surovin. Náš obor velice rychle roste na žebříčku popularity a je třeba se tomuto růstu přizpůsobit. Odborníci, kteří dokáží dobře ovládnout svou profesi jsou oblíbeni u hostů i u spolupracovníků.
Ostatní s tímto titulem kupují:
Bláha a kolektiv Ladislav
294 Kč
330 Kč ušetříte 36 Kč
Bláha L., Conková V., Kadlec F.
294 Kč
330 Kč ušetříte 36 Kč
Mach Josef
102 Kč
115 Kč ušetříte 13 Kč
Černý Jiří
159 Kč
179 Kč ušetříte 20 Kč
Sedláčková Hana, Otoupal Pavel,
169 Kč
190 Kč ušetříte 21 Kč
Mach Josef
102 Kč
115 Kč ušetříte 13 Kč
Mašek Libor
151 Kč
169 Kč ušetříte 19 Kč
Ječný Dombromil
142 Kč
159 Kč ušetříte 17 Kč
Hrbková Zdeňka
257 Kč
289 Kč ušetříte 32 Kč
Bláha L., Conková V., Kadlec F.
294 Kč
330 Kč ušetříte 36 Kč
Kolektiv autorů
163 Kč
183 Kč ušetříte 20 Kč
Čurda Dušan, Holub Karel
67 Kč
75 Kč ušetříte 8 Kč
-
Položka byla přidána do košíku.