Česká kuchyně - kapesní průvodce/francouzsky

Stupka Petr, Eliášek Jan

Dostupnost
skladem
Vydavatel
Rok vydání
2016
ISBN
9788073391218
EAN
9788073391218
Kapesní průvodce specifickými rysy české gastronomie. Publikace je rozdělena do 11 kapitol vztahujících se k českým svátkům a gastronomickým či společenským událostem během celého roku (zabijačka, masopust, Velikonoce, vinobraní, Vánoce, svatba). Součástí průvodce je množství krásných a lákavých barevných fotografií, stejně jako gastronomická mapa České republiky a pivní a vinný místopis.Jedinečný gastronomický průvodce ČESKÁ KUCHYNĚ čtenáře provede českými tradicemi a především jej seznámí s oblíbenými českými jídly a jejich recepty (svíčková na smetaně, bramborák, české knedlíky, aj.)
Česká kuchyně - kapesní průvodce/francouzsky

115 Kč

129 Kč ušetříte 14 Kč


  1. Položka byla přidána do košíku.

Menu