Česká kuchyně – lehká a elegantní
Dostupnost
rozebráno
Vydavatel
Rok vydání
2015
ISBN
9788024928548
EAN
9788024928548
Šéfkuchař Martin Svatek vařil v New Yorku diplomatům a odvezl si odtud ponaučení, že jednoduchá česká jídla obstojí i na zahraničních talířích. Nyní představuje českou kuchyni v novém kabátku – nabízí všechno, co se dosud naučil, a přidává jako hlavní suroviny lásku k vaření a radost z vydařeného jídla. Milovníci pravé české kuchyně odhalí nekonečné možnosti úprav klasiky, mas na kosti, českých ryb, ale také dezertů. Což takhle dát si panenku v sušené šunce, kachní prsa s ostružinami nebo meruňkové knedlíky s vanilkovým tvarohem…
Ostatní s tímto titulem kupují:
355 Kč
399 Kč ušetříte 44 Kč
489 Kč
549 Kč ušetříte 60 Kč
Vaněk Roman
409 Kč
459 Kč ušetříte 50 Kč
Faktor Viktor
311 Kč
349 Kč ušetříte 38 Kč
Faktor Viktor
355 Kč
399 Kč ušetříte 44 Kč
Faktor Viktor
355 Kč
399 Kč ušetříte 44 Kč
Janíková Dita, Beyrová Aneta
320 Kč
359 Kč ušetříte 39 Kč
Faktor Viktor
355 Kč
399 Kč ušetříte 44 Kč
266 Kč
299 Kč ušetříte 33 Kč
355 Kč
399 Kč ušetříte 44 Kč
Chmelíková Hana
261 Kč
293 Kč ušetříte 32 Kč
Kolektiv autorů
159 Kč
179 Kč ušetříte 20 Kč
-
Položka byla přidána do košíku.