Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál)
Dostupnost
skladem
Vydavatel
Rok vydání
2015
ISBN
9788087575390
EAN
9788087575390
Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu připravovali seriál o tom, jak nakupovat a zpracovávat maso, který uváděl šéfkuchař Václav Frič, známý svou specializací na maso a klasickou českou kuchyni. Na 180 stranách vám nabízíme všech 34 dílů populárního seriálu pohromadě a nově ještě kapitolu věnovanou zvěřině. Provedeme vás v nich nákupem vepřového, hovězího, telecího a jehněčího masa a zvěřiny a představíme vám i poklady, které před vámi doposud řezníci tajili. K tomu přidáme návod, jak vše zužitkovat na maximum, a samozřejmě i oblíbené recepty. S námi si návštěvu řeznictví i vaření užijete!
Ostatní s tímto titulem kupují:
Müllerová Linda
177 Kč
199 Kč ušetříte 22 Kč
355 Kč
399 Kč ušetříte 44 Kč
355 Kč
399 Kč ušetříte 44 Kč
Svatava Vašková
311 Kč
349 Kč ušetříte 38 Kč
Grantová Hannah,Simsová Stacy
266 Kč
299 Kč ušetříte 33 Kč
Légl Miroslav
346 Kč
389 Kč ušetříte 43 Kč
Filipová Eva
400 Kč
449 Kč ušetříte 49 Kč
Faktor Viktor
221 Kč
248 Kč ušetříte 27 Kč
Fialová Silvie
178 Kč
200 Kč ušetříte 22 Kč
355 Kč
399 Kč ušetříte 44 Kč
Bednářová Kateřina,Kosiner Petr,Zatloukalová Jana Florentýna
622 Kč
699 Kč ušetříte 77 Kč
Anderson Tim
444 Kč
499 Kč ušetříte 55 Kč
-
Položka byla přidána do košíku.