Technologie přípravy pokrmů 1
Dostupnost
skladem
Vydavatel
Rok vydání
2010
ISBN
80-7168-912-2
EAN
9788071689126
První díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby (i s ohledem a evropskou legislativu), na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Vzhledem k obsahové náplni tohoto dílu je tato publikace nejenom potřebnou publikací pro školy, ale také vhodným zdrojem informací pro provozovatele gastronomické výroby.Dále popisuje zpracování potravina přípravu polévek.
Ostatní s tímto titulem kupují:
Mach Josef
102 Kč
115 Kč ušetříte 13 Kč
Kolektiv autorů
163 Kč
183 Kč ušetříte 20 Kč
Stejskalová Jaroslava, Kadlec František, Nováková Ivana
127 Kč
143 Kč ušetříte 16 Kč
Cón František
124 Kč
139 Kč ušetříte 15 Kč
Sedláčková Hana
178 Kč
200 Kč ušetříte 22 Kč
Bláha L., Conková V., Kadlec F.
294 Kč
330 Kč ušetříte 36 Kč
Mašek Libor
151 Kč
169 Kč ušetříte 19 Kč
Bláha a kolektiv Ladislav
294 Kč
330 Kč ušetříte 36 Kč
Ječný Dombromil
142 Kč
159 Kč ušetříte 17 Kč
Hrbková Zdeňka
257 Kč
289 Kč ušetříte 32 Kč
Mach Josef
102 Kč
115 Kč ušetříte 13 Kč
Černý Jiří
159 Kč
179 Kč ušetříte 20 Kč
-
Položka byla přidána do košíku.