Zařazeno v kategoriích: OSTATNÍ, BELETRIE, KUCHAŘKY, UČEBNICE MŠ, ZŠ, SŠ

Technologie přípravy pokrmů 1

Sedláčková Hana, Otoupal Pavel,

Dostupnost
skladem
Vydavatel
Rok vydání
2010
ISBN
80-7168-912-2
EAN
9788071689126
První díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby (i s ohledem a evropskou legislativu), na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Vzhledem k obsahové náplni tohoto dílu je tato publikace nejenom potřebnou publikací pro školy, ale také vhodným zdrojem informací pro provozovatele gastronomické výroby.Dále popisuje zpracování potravina přípravu polévek.
Technologie přípravy pokrmů 1

169 Kč

190 Kč ušetříte 21 Kč


Ostatní s tímto titulem kupují:

  1. Položka byla přidána do košíku.

Menu