Receptury pro cukrářskou výrobu - Těsta a hmoty
Dostupnost
skladem
Vydavatel
Rok vydání
2006
ISBN
9788085970517
EAN
9788085970517
Nová vydání osvědčeného souboru odborných publikací informují rovněž o požadavcích na potravinářskou výrobu v Evropské unii. Sešit Výrobky z pevných těst je nově doplněn názornou obrazovou přílohou s nejčastěji vyráběným sortimentem.Autoři dbají na seznamování s novými technologiemi, surovinami, polotovary a výrobky v cukrářské praxi.
Ostatní s tímto titulem kupují:
Hrbková Zdeňka
257 Kč
289 Kč ušetříte 32 Kč
Bláha L., Conková V., Kadlec F.
294 Kč
330 Kč ušetříte 36 Kč
Kolektiv autorů
163 Kč
183 Kč ušetříte 20 Kč
Mach Josef
102 Kč
115 Kč ušetříte 13 Kč
Cón František
124 Kč
139 Kč ušetříte 15 Kč
Vodochodská Libuše, Štěpánek Karel,
142 Kč
159 Kč ušetříte 17 Kč
Černý Jiří
159 Kč
179 Kč ušetříte 20 Kč
Bláha L., Conková V., Kadlec F.
294 Kč
330 Kč ušetříte 36 Kč
Čurda Dušan, Holub Karel
67 Kč
75 Kč ušetříte 8 Kč
Ječný Dombromil
142 Kč
159 Kč ušetříte 17 Kč
Sedláčková Hana
178 Kč
200 Kč ušetříte 22 Kč
Mašek Libor
151 Kč
169 Kč ušetříte 19 Kč
-
Položka byla přidána do košíku.