Parmigiano-Reggiano - 50 snadných receptů s parmazánem
Dostupnost
skladem
Vydavatel
Počet stran
128
Rok vydání
2015
ISBN
978-80-206-1545-9
EAN
9788020615459
Academia Barilla, mezinárodní centrum s úkolem šířit italskou gastronomii, pečlivě vybrala pro tuto knihu 50 receptů s parmazánem. Od lehkých a aromatických předkrmů přes první chody nebo polévky, carpaccia, hlavní jídla až po zeleninové přílohy, pečivo a neobvyklé dezerty.
Ostatní s tímto titulem kupují:
Radek Příhonský, Lenny Trčková
355 Kč
399 Kč ušetříte 44 Kč
Kynstlerová Martina
355 Kč
399 Kč ušetříte 44 Kč
Ihnačák Marcel
444 Kč
499 Kč ušetříte 55 Kč
Monroe-Cassel Chelsea
578 Kč
649 Kč ušetříte 71 Kč
Hruška Láďa
266 Kč
299 Kč ušetříte 33 Kč
neuveden
45 Kč
50 Kč ušetříte 6 Kč
Poláčková Markéta
382 Kč
429 Kč ušetříte 47 Kč
Luu Uyen
444 Kč
499 Kč ušetříte 55 Kč
Ernyeiová Andrea,Šulcová Pavlína
356 Kč
400 Kč ušetříte 44 Kč
Otomar Dvořák
311 Kč
349 Kč ušetříte 38 Kč
Zachová Zuzana
204 Kč
229 Kč ušetříte 25 Kč
Trnková Klára
168 Kč
189 Kč ušetříte 21 Kč
-
Položka byla přidána do košíku.