Jogurt - 50 snadných receptů
Dostupnost
skladem
Vydavatel
Počet stran
128
Rok vydání
2016
ISBN
978-80-206-1615-9
EAN
9788020616159
Jogurt patří k velmi rozšířeným potravinám a je součástí téměř všech diet. Díky svým pozitivním účinkům na zdraví je vhodný pro všechny. Vzniká srážením a kysáním mléka pomocí bakterií Lactobacillus bulgaricus a Streptococcus thermophilus, které pomáhají posilovat imunitní systém.
Ostatní s tímto titulem kupují:
Runštuk Jaroslav
592 Kč
665 Kč ušetříte 73 Kč
Trnková Klára
62 Kč
69 Kč ušetříte 8 Kč
Andrea Burešová Lišková
400 Kč
449 Kč ušetříte 49 Kč
Nývltová Kamila
88 Kč
99 Kč ušetříte 11 Kč
Oliver Sievers
355 Kč
399 Kč ušetříte 44 Kč
Marie Janků-Sandtnerová
355 Kč
399 Kč ušetříte 44 Kč
151 Kč
169 Kč ušetříte 19 Kč
355 Kč
399 Kč ušetříte 44 Kč
Pilátová Erika
355 Kč
399 Kč ušetříte 44 Kč
Lukášková Nicole
434 Kč
488 Kč ušetříte 54 Kč
Momčilová Pavla
204 Kč
229 Kč ušetříte 25 Kč
Bačíková Hana
222 Kč
249 Kč ušetříte 27 Kč
-
Položka byla přidána do košíku.