Nejchutnější drobenkové koláče pro každou příležitost
Dostupnost
rozebráno
Vydavatel
Počet stran
96
Rok vydání
2013
ISBN
978-80-7391-707-4
EAN
9788073917074
Když upečete drobenkový koláč, úspěch je zaručen. Populární německý šéfkuchař a autor mnoha kuchařek Patrik Jaros shromáždil recepty na přípravu nejchutnějších drobenkových koláčů a přidal k nim nové varianty. Vyzkoušet můžete 40 vynikajících koláčů – např. drobenkový koláč s jablky a třešněmi, koláč z tvarohového těsta s mákem a mandlovou drobenkou, letní drobenkový koláč s broskvemi a ricottou, čokoládový koláč s pomerančovou drobenkou, marcipánové tartaletky s hruškami a drobenkou nebo klasický babiččin drobenkový koláč. Postupy pečení jsou rozepsané do detailů a hotové koláče zobrazují velké fotografie. Nechybí informace o surovinách a nástrojích i rady zkušených pekařů.
Ostatní s tímto titulem kupují:
Smolová Michaela
400 Kč
449 Kč ušetříte 49 Kč
Pálka Radek
355 Kč
399 Kč ušetříte 44 Kč
Kol.
177 Kč
199 Kč ušetříte 22 Kč
293 Kč
329 Kč ušetříte 36 Kč
Petra Rubášová
266 Kč
299 Kč ušetříte 33 Kč
Zatloukalová Jana Florentýna
533 Kč
599 Kč ušetříte 66 Kč
Maršálek Josef
1.237 Kč
1.390 Kč ušetříte 153 Kč
Kortus Martin, Trundová Jana
266 Kč
299 Kč ušetříte 33 Kč
Nickel Stefanie
177 Kč
199 Kč ušetříte 22 Kč
Dudashová Michelle
354 Kč
398 Kč ušetříte 44 Kč
Skopová Kamila
307 Kč
345 Kč ušetříte 38 Kč
Beskydiarová Veronika
498 Kč
559 Kč ušetříte 61 Kč
-
Položka byla přidána do košíku.