Pampelišky k jídlu
Dostupnost
rozebráno
Vydavatel
Počet stran
96
Rok vydání
2019
ISBN
978-80-907055-1-7
EAN
9788090705517
Kulinární monografie o jedné rostlině, a zejména o jejím uplatnění v kuchyni.
Představuje dvacet receptů sestavených vždy pro celé menu, od polévky a salátu přes hlavní chod a dezert, včetně návodů na slané i sladké konzervování. Každý recept doprovází fotografie.
Doprovodná textová část obsahuje obecný botanický popis rostliny, podrobný popis jednotlivých jedlých částí včetně obsahových látek, informace o použití v bylinkářství, nejrůznější zajímavosti z botaniky a zemědělství, básně, písně, historky… prostě vše o pampelišce.
Sezona pampelišek začíná v první polovině dubna a trvá přibližně tři týdny na jedné lokalitě. Oproti Praze například pampelišky na Šumavě začínají kvést až o tři týdny později, na jižní Moravě naopak o dva týdny dříve.
Foodstyling, Milena Volfová
Ilustrace, Pavla Dvorská
Fotografie, Alesandra Chytra
Dekorstyling, Denisa Bartošová
Ostatní s tímto titulem kupují:
Vybíralová Helena
578 Kč
649 Kč ušetříte 71 Kč
Kuras Benjamin
257 Kč
289 Kč ušetříte 32 Kč
Greifenstein Gina
177 Kč
199 Kč ušetříte 22 Kč
Hruška Láďa
266 Kč
299 Kč ušetříte 33 Kč
Sandra Schmidová
311 Kč
349 Kč ušetříte 38 Kč
Čechalová Kristina
223 Kč
250 Kč ušetříte 28 Kč
Ghotra Bari
444 Kč
499 Kč ušetříte 55 Kč
Menta Angelo
444 Kč
499 Kč ušetříte 55 Kč
Kamberská Karolína
88 Kč
99 Kč ušetříte 11 Kč
Ilies Angelika
177 Kč
199 Kč ušetříte 22 Kč
Smolová Michaela
400 Kč
449 Kč ušetříte 49 Kč
266 Kč
299 Kč ušetříte 33 Kč
-
Položka byla přidána do košíku.