Převratné kvašení
Dostupnost
skladem
Vydavatel
Rok vydání
2021
ISBN
978-80-242-7655-7
EAN
9788024276557
Zdravotní výhody kvašených potravin jsou známé již dlouho. Pokud nevrtíte hlavou při pomyšlení, že byste pod svou střechou poskytli domov tisícům maličkých podnájemníků v podobě bakterií mléčného kvašení, je toto kniha přesně pro vás. Fermentovaná zelenina, nápoje, mléčné výrobky a dokonce i maso – to vše si můžete bezpečně připravit i doma, jen s minimem pomůcek a námahy. Kvašení je dobrodružství, nebojte se na něj vydat!
Ostatní s tímto titulem kupují:
Altekrügerová Güldane
311 Kč
349 Kč ušetříte 38 Kč
Roman Vaněk, Jana Vaňková
320 Kč
359 Kč ušetříte 39 Kč
151 Kč
169 Kč ušetříte 19 Kč
Kolektiv autorů
266 Kč
299 Kč ušetříte 33 Kč
Kolektiv autorů
195 Kč
219 Kč ušetříte 24 Kč
Bára Nosková Mosorjaková
444 Kč
499 Kč ušetříte 55 Kč
Martinéz Mely
355 Kč
399 Kč ušetříte 44 Kč
Linka Anna
159 Kč
179 Kč ušetříte 20 Kč
355 Kč
399 Kč ušetříte 44 Kč
Kolektiv autorů
88 Kč
99 Kč ušetříte 11 Kč
Rawlings Hanka
355 Kč
399 Kč ušetříte 44 Kč
355 Kč
399 Kč ušetříte 44 Kč
-
Položka byla přidána do košíku.