Čokoláda - 50 snadných receptů
Dostupnost
skladem
Vydavatel
Rok vydání
2013
ISBN
978-80-206-1357-8
EAN
9788020613578
V předkolumbovské střední Americe byla čokoláda používána při rituálech, obklopená aurou posvátnosti a tajemství. Ve skutečnosti si čokoládu mohli dopřát pouze panovníci, šlechtici a válečníci. Podle Mayů to bylo „jídlo bohů“. Výběr Academie Barilly je rozmanitý a komplexní, vybrala 50 receptů na čokoládové dezerty. Naleznete mezi nimi vše od klasických sušenek po zákusky, od krémů po sladké moučníky, od malých uměleckých děl po nejpůvabnější čokoládové dorty.
Ostatní s tímto titulem kupují:
Sýkora Petr,Wagnerová Magdalena
222 Kč
249 Kč ušetříte 27 Kč
Pálka Radek
355 Kč
399 Kč ušetříte 44 Kč
Vaněk Roman, Vaňková Jana
320 Kč
359 Kč ušetříte 39 Kč
Alena Kolaříková
311 Kč
349 Kč ušetříte 38 Kč
Ernyeiová Andrea,Šulcová Pavlína
356 Kč
400 Kč ušetříte 44 Kč
45 Kč
50 Kč ušetříte 6 Kč
Dusyová Tanja, Kintrup Martin
489 Kč
549 Kč ušetříte 60 Kč
489 Kč
549 Kč ušetříte 60 Kč
Kortus Martin, Trundová Jana
266 Kč
299 Kč ušetříte 33 Kč
45 Kč
50 Kč ušetříte 6 Kč
neuveden
444 Kč
499 Kč ušetříte 55 Kč
Greifenstein Gina
177 Kč
199 Kč ušetříte 22 Kč
-
Položka byla přidána do košíku.