Zařazeno v kategoriích: BELETRIE, KUCHAŘKY

Čokoláda - 50 snadných receptů

Kolektiv autorů

Dostupnost
skladem
Vydavatel
Rok vydání
2013
ISBN
978-80-206-1357-8
EAN
9788020613578
V předkolumbovské střední Americe byla čokoláda používána při rituálech, obklopená aurou posvátnosti a tajemství. Ve skutečnosti si čokoládu mohli dopřát pouze panovníci, šlechtici a válečníci. Podle Mayů to bylo „jídlo bohů“. Výběr Academie Barilly je rozmanitý a komplexní, vybrala 50 receptů na čokoládové dezerty. Naleznete mezi nimi vše od klasických sušenek po zákusky, od krémů po sladké moučníky, od malých uměleckých děl po nejpůvabnější čokoládové dorty.
Čokoláda - 50 snadných receptů

266 Kč

299 Kč ušetříte 33 Kč


Ostatní s tímto titulem kupují:

Česká kuchařka

Česká kuchařka

  1. Položka byla přidána do košíku.

Menu