Domácí sýry, 2. rozšířené vydání. Návody na výrobu a zajímavé recepty – naše i zahraniční
Dostupnost
skladem
Vydavatel
Počet stran
160
Rok vydání
2022
ISBN
978-80-2644-294-3
EAN
9788026442943
Podle této knihy se naučíte vyrábět mnoho druhů domácích sýrů. Nepotřebujete vlastní krávy, kozy ani ovce, nemusíte bydlet na statku. Stačí se jen řídit pokyny zkušené autorky, sehnat si doporučované pomůcky a přísady a pečlivě dodržovat postupy. Vyrobíte si sýry jak s českou tradicí, tak i sýry zahraničního původu, dozvíte se, kam můžete v Evropě vyrazit na statky se sýrovou turistikou, a naleznete zde hodně zajímavých receptů, v nichž uplatníte své sýrové výrobky. Vše je doplněno názornými fotografiemi.
Ostatní s tímto titulem kupují:
Pohlreich Zdeněk
533 Kč
599 Kč ušetříte 66 Kč
Dvořák Adam
355 Kč
399 Kč ušetříte 44 Kč
Momčilová Pavla
240 Kč
269 Kč ušetříte 30 Kč
neuveden
355 Kč
399 Kč ušetříte 44 Kč
Josef Maršálek
444 Kč
499 Kč ušetříte 55 Kč
Harris Valentina
355 Kč
399 Kč ušetříte 44 Kč
Pohlreich Zdeněk
444 Kč
499 Kč ušetříte 55 Kč
Vaněk Roman, Vaňková Jana
320 Kč
359 Kč ušetříte 39 Kč
Momčilová Pavla
204 Kč
229 Kč ušetříte 25 Kč
Štanc Otakar
353 Kč
397 Kč ušetříte 44 Kč
Josef Maršálek
400 Kč
449 Kč ušetříte 49 Kč
533 Kč
599 Kč ušetříte 66 Kč
-
Položka byla přidána do košíku.