Divočák – recepty z kančího masa
Dostupnost
skladem
Vydavatel
Počet stran
144
Rok vydání
2022
Formát
21 x 16 cm
ISBN
978-80-7541-323-9
EAN
9788075413239
Autoři této kuchařky se společně s fotografem zúčastnili lovu na divočáka v lesích jižního Švédska a byli přitom, když padl výstřel, i při následném vyvrhování a bourání. Bachyně vážící 76 kg byla skolena jednoho časného lednového rána a její maso vystačilo na všech 52 receptů v této knize, včetně několika pamlsků pro psy, kteří byli důležitou součástí lovecké výpravy.
Kančí maso je libové s jemnou příchutí zvěřiny, skvěle se hodí k úpravě při nízkých teplotách, na grilování i k výrobě klobás a přípravě pokrmů z mletého masa. Mezi recepty najdete jednoduchá jídla i slavnostnější pokrmy, tradiční recepty od babiček i novější pojetí úpravy masa; všechny recepty jsou označeny stupněm obtížnosti od 1 do 3.
Ostatní s tímto titulem kupují:
Trnková Klára
62 Kč
69 Kč ušetříte 8 Kč
Scholl Harald
311 Kč
349 Kč ušetříte 38 Kč
Jiskra Martin
622 Kč
699 Kč ušetříte 77 Kč
Mikeš Vladimír
265 Kč
298 Kč ušetříte 33 Kč
Oliver Jamie
622 Kč
699 Kč ušetříte 77 Kč
Vladimíra Havlová, Petr Wohl
204 Kč
229 Kč ušetříte 25 Kč
Pollák Peter
444 Kč
499 Kč ušetříte 55 Kč
-
Položka byla přidána do košíku.