Ryby na talíři
Dostupnost
skladem
Vydavatel
Počet stran
64
Rok vydání
2023
ISBN
978-80-7541-345-1
EAN
9788075413451
Rybí maso je zdravé, to je známá věc. A přitom není ryba jako ryba: Existují křehké, aromatické ryby s jemnou chutí jako pstruh, ale také intenzivně chutnající druhy jako losos nebo okoun. Některé mají pevné maso (např. mořčák), jiné se při tepelné úpravě začnou rozpadat na kousky nebo plátky, jako např. treska. Autor této kuchařky přináší nápadité recepty na rybí pokrmy a navíc důležité tipy, jak při nákupu poznat, zda je ryba čerstvá, a také, jak ji vyfiletovat, aby požitek z jídla nekazilo hledání kostí.
Ostatní s tímto titulem kupují:
Kristýna Bubeníková
311 Kč
349 Kč ušetříte 38 Kč
Calderová Emily
444 Kč
499 Kč ušetříte 55 Kč
Heather Thomasová
311 Kč
349 Kč ušetříte 38 Kč
Kučerovská Julie
444 Kč
499 Kč ušetříte 55 Kč
Vinická Marie
436 Kč
490 Kč ušetříte 54 Kč
Holcombe Dominic James
583 Kč
655 Kč ušetříte 72 Kč
Shin Choi Chun Jung
355 Kč
399 Kč ušetříte 44 Kč
Čechalová Kristina
223 Kč
250 Kč ušetříte 28 Kč
Kolektiv autorů
88 Kč
99 Kč ušetříte 11 Kč
Málková Hana,Málková Iva,Pávek Martin
444 Kč
499 Kč ušetříte 55 Kč
578 Kč
649 Kč ušetříte 71 Kč
266 Kč
299 Kč ušetříte 33 Kč
-
Položka byla přidána do košíku.