Evoluce českého jídla
Dostupnost
skladem
Vydavatel
Počet stran
232
Rok vydání
2024
Formát
15x23 cm
ISBN
978-80-257-4443-7
EAN
9788025744437
iž před řadou let začal autor v Praze organizovat kulinární exkurze. Jedna z prvních otázek, na kterou se totiž turisté po příchodu do Česka většinou ptali a ptají, je: Co je typické české jídlo? Jak se ukázalo, odpověď vůbec není jednoduchá! A tak autor prostudoval desítky knih spojených s historií jídla. Časem si uvědomil, že ani místní, natož turisté, o historii českého jídla moc nevědí. Proto vznikla tato kniha. Najdete v ní informace, které by měly zpochybnit stereotypy o české kuchyni, inspirovat kuchaře při vytváření moderní české kuchyně a hlavně pobavit, protože pevně doufáme, že příběh historie českého jídla vás zaujme stejně jako nás.
Ostatní s tímto titulem kupují:
Iva Trhoňová
444 Kč
499 Kč ušetříte 55 Kč
neuveden
355 Kč
399 Kč ušetříte 44 Kč
Aultová Diana
432 Kč
485 Kč ušetříte 53 Kč
45 Kč
50 Kč ušetříte 6 Kč
Maršálek Josef
1.237 Kč
1.390 Kč ušetříte 153 Kč
Iva Trhoňová
444 Kč
499 Kč ušetříte 55 Kč
Wójciak Dominika
444 Kč
499 Kč ušetříte 55 Kč
Doležalová Alena
311 Kč
349 Kč ušetříte 38 Kč
Marianne Zunner
177 Kč
199 Kč ušetříte 22 Kč
Mikšovic Alex
444 Kč
499 Kč ušetříte 55 Kč
Smolová Michaela
400 Kč
449 Kč ušetříte 49 Kč
159 Kč
179 Kč ušetříte 20 Kč
-
Položka byla přidána do košíku.