Washoku - Umění tradiční japonské kuchyně
Dostupnost
skladem
Vydavatel
Počet stran
320
Rok vydání
2024
Formát
170x240
ISBN
978-80-7448-146-8
EAN
9788074481468
Termínem washoku označujeme japonské jídlo a obecně japonskou kulturu stravování, včetně sociálních a duchovních aspektů spojených s uměním servírování, konceptem respektu k pokrmu,
společenskosti a pohostinnosti a s pravidly týkajícími se etikety a životního stylu. O tom všem si přečtete v této knize. Ale především zde najdete desítky skvělých receptů.
Ostatní s tímto titulem kupují:
204 Kč
229 Kč ušetříte 25 Kč
355 Kč
399 Kč ušetříte 44 Kč
Barbora Charvátová
355 Kč
399 Kč ušetříte 44 Kč
266 Kč
299 Kč ušetříte 33 Kč
Vybíralová Helena
319 Kč
358 Kč ušetříte 39 Kč
Pavleje Markéta, Dufková Kristina
355 Kč
399 Kč ušetříte 44 Kč
Kvarnström-Jonesová Ruth
355 Kč
399 Kč ušetříte 44 Kč
Kateřina Novotná
382 Kč
429 Kč ušetříte 47 Kč
Pecina Martin
711 Kč
799 Kč ušetříte 88 Kč
Půhoný Josef
256 Kč
288 Kč ušetříte 32 Kč
neuveden
355 Kč
399 Kč ušetříte 44 Kč
Orlovská A.
212 Kč
238 Kč ušetříte 26 Kč
-
Položka byla přidána do košíku.